تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/08 - 11:55
کد خبر: 520978

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت دو رشته پرمتقاضی علوم پزشکی/ اخذ مجوز راه‌اندازی رشته داروسازی

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت دو رشته پرمتقاضی علوم پزشکی/ اخذ مجوز راه‌اندازی رشته داروسازی

رییس دانشگاه شاهد از افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش در دو رشته پزشکی و داندانپزشکی خبر داد و گفت: مجوز راه‌اندازی رشته داروسازی را نیز اخذ کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد چلداوی ضمن بیان این مطلب از برنامه دانشگاه شاهد برای تاسیس رشته های جدید خبر داد و اظهار کرد: ایجاد رشته های هنر درمانی، جامعه شناسی اسلامی و روانشناسی اسلامی از جمله رشته هایی است که از تلفیق علوم شکل گرفته و در این دانشگاه راه اندازی خواهد شد. مجوز تاسیس رشته روانشناسی اسلامی اخذ و دانشجویان از مهرماه جاری بر سر کلاس های درس نشستند.

وی در ادامه تصریح کرد: مجوز تاسیس دانشکده علوم و فناوری های نوین در دانشگاه شاهد اخذ شده است. این دانشکده یک پردیسی است که شامل سه دانشکده می باشد و در هر دانشکده حداقل سه گروه آموزشی وجود دارد. همچنین مجوز دانشکده حکمرانی نیز در این دانشکده گرفته شده و به زودی در رشته های مختلف حکمرانی اسلامی دانشجو جذب خواهیم کرد.

رییس دانشگاه شاهد همچنین از افزایش ۲۰ درصدی به ظرفیت پذیرش دو رشته پزشکی و دندانپزشکی این دانشگاه خبر داد و گفت: مجوز تاسیس رشته داروسازی در دانشگاه نیز اخذ شده و ساختمان بزرگی به مساحت حدود ۲۰ هزار متر مربع زیر بنا در حال ساخت است. در این ساختمان چهار رشته پزشکی، طب ایرانی، داروسازی و پرستاری توسعه خواهد یافت.

چلداوی یادآور شد: برای سال آینده نمی توانیم دانشجوی رشته داروسازی را پذیرش کنیم چرا که ساختمان جدید در حال ساخت هنوز آماده نیست. فکر می کنم این ساختمان در طول سه سال آماده شود. البته ما استاد در رشته داروسازی استخدام می کنیم.

وی از ۲۰ برابر شدن گرنت های پژوهش در دانشگاه شاهد خبر داد و گفت: گرنت یکی از الزامات غیرقابل حذف اساتید است و به هیچ عنوان نمی توان به آن بی‌توجهی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top